Muurschildering voor jouw bedrijf

De uitstraling van jouw bedrijf is je visitekaartje en een muurschildering is daarom een prachtige manier om je bedrijfsruimte de look en sfeer te geven die het verdient. Het pand wordt daardoor origineel en uniek.

Een muurschildering van Timbert
Een muurschildering voor jouw bedrijf kan in verschillende maten en stijlen worden uitgevoerd. Als je door mij een muurschildering laat maken kun je rekenen op een professionele aanpak en uitvoering. Goede en duidelijke communicatie is voor mij van essentieel belang. Ik ben flexibel en denk graag met je mee voor een goed ontwerp en eindresultaat.

Spuitbussen zijn Geurloos
Ik werk met spuitbus en stift van een hoogwaardige kwaliteit die minstens 10 jaar zijn kleur behoudt. In tegenstelling tot veel van mijn collega graffiti-kunstenaars zijn mijn spuitbussen op waterbasis. Dit betekent dat het materiaal zo goed als geurloos is. Dit is een groot voordeel als er tijdens het schilderen nog andere mensen in de ruimte aanwezig moeten zijn, zoals in een winkel of restaurant.

 

Muurschildering voor jouw bedrijf

De uitstraling van jouw bedrijf is je visitekaartje en een muurschildering is daarom een prachtige manier om je bedrijfsruimte de look en sfeer te geven die het verdient. Het pand wordt daardoor origineel en uniek.

Een muurschildering van Timbert
Een muurschildering voor jouw bedrijf kan in verschillende maten en stijlen worden uitgevoerd. Als je door mij een muurschildering laat maken kun je rekenen op een professionele aanpak en uitvoering. Goede en duidelijke communicatie is voor mij van essentieel belang. Ik ben flexibel en denk graag met je mee voor een goed ontwerp en eindresultaat.

Spuitbussen zijn Geurloos
Ik werk met spuitbus en stift van een hoogwaardige kwaliteit wat minstens 10 jaar zijn kleur behoudt. In tegenstelling tot veel van mijn collega graffiti-kunstenaars zijn mijn spuitbussen op waterbasis. Dit betekent dat het materiaal zo goed als geurloos is. Dit is een groot voordeel als er tijdens het schilderen nog andere mensen in de ruimte aanwezig moeten zijn, zoals in een winkel of restaurant.

 

 

 

In mijn portfolio vindt je voorbeelden van mijn werk waarmee je een indruk krijgt van mijn stijl, werkwijze en de vele mogelijkheden die muurschilderingen te bieden hebben.

Ben je nieuwsgierig naar mijn werkwijze en wil je meer van mij weten lees dan verder op de “wie ben ik” pagina of klik op “werkwijze”.

Ben je geïnteresseerd in een muurschildering voor jouw bedrijf of wil je weten wat dit zou kosten? Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend.

 

In mijn portfolio vindt je voorbeelden van mijn werk waarmee je een indruk krijgt van mijn stijl, werkwijze en de vele mogelijkheden die muurschilderingen te bieden hebben.

Ben je nieuwsgierig naar mijn werkwijze en wil je meer van mij weten lees dan verder op de “wie ben ik” pagina of klik op “werkwijze”.

Ben je geïnteresseerd in een muurschildering voor jouw bedrijf of wil je weten wat dit zou kosten? Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend.

 

Ook geïnteresseerd in een portret of muurschildering?>>