Muurschildering voor thuis

Vraag jij je al een tijdje af wat je met die ene muur moet doen in huis? Bijvoorbeeld in de woonkamer of in de slaapkamer? Misschien is een muurschildering dan net datgene wat je zoekt. Het brengt sfeer en warmte in huis en maakt een ruimte persoonlijk en uniek. 

Heb je al een afbeelding of een idee in je hoofd, of heb je liever dat ik een ontwerp maak?  Ik ben flexibel en denk graag met je mee voor een goed ontwerp en eindresultaat. 

Meekijken terwijl ik werk
In tegenstelling tot veel van mijn collega graffiti-kunstenaars zijn mijn spuitbussen op waterbasis. Dit betekent dat het materiaal zo goed als geurloos is. Je kunt dus lekker met een bakje koffie op de bank meekijken terwijl ik aan het schilderen ben.

Om een indruk te krijgen van mijn werkwijze en de vele mogelijkheden die een muurschildering te bieden heeft, raad ik je aan om even rond te kijken in mijn portfolio.

Muurschildering voor thuis

Vraag jij je al een tijdje af wat je met die ene muur moet doen in huis? Bijvoorbeeld in de woonkamer of in de slaapkamer? Misschien is een muurschildering dan net datgene wat je zoekt. Het brengt sfeer en warmte in huis en maakt een ruimte persoonlijk en uniek.

Heb je al een afbeelding of een idee in je hoofd, of heb je liever dat ik een ontwerp maak?  Ik ben flexibel en denk graag met je mee voor een goed ontwerp en eindresultaat. 

Meekijken terwijl ik werk
In tegenstelling tot veel van mijn collega graffiti-kunstenaars zijn mijn spuitbussen op waterbasis. Dit betekent dat het materiaal zo goed als geurloos is. Je kunt dus lekker met een bakje koffie op de bank meekijken terwijl ik aan het schilderen ben.

Om een indruk te krijgen van mijn werkwijze en de vele mogelijkheden die een muurschildering te bieden heeft, raad ik je aan om even rond te kijken in mijn portfolio.

 

Kosten en aanvragen

Ben je nieuwsgierig naar mijn werkwijze of wil je meer van mij weten lees dan verder op de “over mij” pagina of klik op “werkwijze”.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een muurschildering voor thuis of wil je  weten wat dit zou kosten? Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend.

 

 

 

 

Kosten en aanvragen

Ben je nieuwsgierig naar mijn werkwijze of wil je meer van mij weten lees dan verder op de “over mij” pagina of klik op “werkwijze”.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een muurschildering voor thuis of wil je  weten wat dit zou kosten? Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijven

 

 

Ook geïnteresseerd in een portret of muurschildering?>>

[et_pb_4divi_masonry_gallery posts_number=”20″ _builder_version=”3.3.1″ gallery_responsive=”on” gallery_columns=”4″ title_and_caption_position=”2″ gallery_ids=”1192,1201,1191,1221,1190,1220,1222,459,2614,455,2417,2075″ border_color_all_image=”rgba(0,0,0,0)” border_width_all_image=”5px”][/et_pb_4divi_masonry_gallery]