Timbert’s muurschilderingen

Een muurschildering of graffiti gerelateerd kunstwerk is een mooie manier om een ruimte om te toveren tot iets origineels en unieks.

Je kunt om verschillende redenen interesse hebben in een muurschildering:

Kies hieronder wat voor jou van toepassing is:

Muurschildering voor bedrijven

Een muurschildering is een geweldige manier om je als ondernemer of bedrijf te onderscheiden. Het geeft sfeer en biedt de mogelijkheid om de identiteit van jouw onderneming op artistieke en creatieve wijze de juiste uitstraling te geven.

Muurschildering voor thuis

Een muurschildering heeft de kracht om een wand om te toveren tot iets unieks. Het brengt sfeer en geeft uitstraling aan een ruimte. Ik werk in verschillende stijlen en met verschillende technieken. Vind je een stijl of werk van mij gaaf en wil jij ook zoiets voor thuis in de slaap of woonkamer? Klik hieronder voor meer info of neem contact met me op.

Portret op de muur

Portretten zijn mijn absolute specialiteit en het is dan ook niet gek dat ik dit met ongekend veel plezier doe. Een portret op de muur geeft letterlijk een gezicht aan de ruimte. Ik werk in verschillende stijlen en met verschillende technieken. Vind je een stijl of werk van mij gaaf en wil jij ook zo’n portret voor thuis in de slaap of woonkamer? Klik dan hieronder voor meer info of neem contact met me op.

Ook geïnteresseerd in een portret of muurschildering?>>