Portret op de muur

Zit jij er aan te denken om een die ene held of icoon van jou op de muur te laten schilderen? Misschien heb je een restaurant of winkel waar die legendarische figuur op de muur de ruimte helemaal af zou maken. Of ben je er nog niet helemaal uit, maar lijkt je een prachtig sprekend portret op de muur echt helemaal te gek?

Portretten zijn mijn absolute specialiteit. Door jarenlang veel te experimenteren met verschillende stijlen en materialen heb ik geleerd om op allerlei manieren mijn portretten zo sprekend en raak mogelijk te maken. Ik probeer elk portret dat ik maak zo veel mogelijk de muur of het canvas uit te laten spatten.

In tegenstelling tot veel van mijn collega graffiti-kunstenaars zijn mijn spuitbussen op waterbasis. Dit betekent dat het materiaal zo goed als geurloos is. Je kunt dus lekker met een bakje koffie op de bank meekijken terwijl ik aan het schilderen ben.

Om een indruk te krijgen van de verschillende stijlen waarin een portret geschilderd kan worden raad ik je aan om rustig even rond te kijken in mijn portfolio

Portret op de muur

Zit jij er aan te denken om een die ene held of icoon van jou op de muur te laten schilderen? Misschien heb je een restaurant of winkel waar die legendarische figuur op de muur de ruimte helemaal af zou maken. Of ben je er nog niet helemaal uit, maar lijkt je een prachtig sprekend portret op de muur echt helemaal te gek?

Portretten zijn mijn absolute specialiteit. Door jarenlang veel te experimenteren met verschillende stijlen en materialen heb ik geleerd om op allerlei manieren mijn portretten zo sprekend en raak mogelijk te maken. Ik probeer elk portret dat ik maak zo veel mogelijk de muur of het canvas uit te laten spatten.

In tegenstelling tot veel van mijn collega graffiti-kunstenaars zijn mijn spuitbussen op waterbasis. Dit betekent dat het materiaal zo goed als geurloos is. Je kunt dus lekker met een bakje koffie op de bank meekijken terwijl ik aan het schilderen ben.

Om een indruk te krijgen van de verschillende stijlen waarin een portret geschilderd kan worden raad ik je aan om rustig even rond te kijken in mijn portfolio

 

 

Kosten en aanvragen
Ben je nieuwsgierig naar mijn werkwijze of wil je meer van mij weten? Lees dan verder op de “wie ben ik” pagina of klik op “werkwijze”.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een portret voor thuis of wil je  weten wat dit zou kosten? Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend.

 

 

Kosten en aanvragen
Ben je nieuwsgierig naar mijn werkwijze of wil je meer van mij weten? Lees dan verder op de “wie ben ik” pagina of klik op “werkwijze”.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een portret voor thuis of wil je  weten wat dit zou kosten? Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend.

 

 

Ook geïnteresseerd in een portret of muurschildering?>>