Portret van icoon of held laten schilderen

We hebben allemaal wel een held of een icoon. Iemand die je bewonderd en die heel belangrijk voor je is geweest op bepaalde momenten in je leven. Je hebt er misschien al wel een aantal posters van, of een foto. Hoe gaaf zou het zijn om die persoon, die held, speciaal te laten schilderen? Zodat je een uniek werk van hem of haar hebt wat niemand anders bezit? Iets wat perfect past op die  lege plek op de muur. 

Waarom een held of icoon laten schilderen door mij?
Voor mij zijn bepaalde figuren een grote bron van inspiratie geweest. Zowel voor mijn leven zelf als voor mijn kunstwerken. Ik prijs mezelf enorm gelukkig dat ik de vaardigheid bezit om deze persoonlijke helden te kunnen schilderen. Mijn persoonlijke expressieve stijl is daarbij onmiskenbaar. Ik schilder namelijk niet zomaar een plaatje na. Ik probeer zo veel mogelijk de ziel en de kern van de persoonlijkheid in het schilderij te vangen. Dit gebeurt grotendeels gevoelsmatig, maar vakmanschap en ervaring spelen een minstens net zo belangrijke rol.

Portret van icoon of held laten schilderen

We hebben allemaal wel een held of een icoon. Iemand die je bewonderd en die heel belangrijk voor je is geweest op bepaalde momenten in je leven. Je hebt er misschien al wel een aantal posters van, of een foto. Hoe gaaf zou het zijn om die persoon, die held speciaal te laten schilderen? Zodat je een uniek werk van hem of haar hebt wat niemand anders bezit? Iets wat perfect past op die lege plek op de muur. 

Waarom een held of icoon laten schilderen?
Voor mij zijn bepaalde figuren een grote bron van inspiratie geweest. Zowel voor mijn leven zelf als voor mijn kunstwerken. Ik prijs mezelf enorm gelukkig dat ik de vaardigheid bezit om deze persoonlijke helden te kunnen schilderen. Mijn persoonlijke expressieve stijl is daarbij onmiskenbaar. Ik schilder namelijk niet zomaar een plaatje na. Ik probeer zo veel mogelijk de ziel en de kern van de persoonlijkheid in het schilderij te vangen. Dit gebeurt grotendeels gevoelsmatig, maar vakmanschap en ervaring spelen een minstens net zo belangrijke rol.

Portret van icoon of held laten schilderen

We hebben allemaal wel een held of een icoon. Iemand die je bewonderd en die heel belangrijk voor je is geweest op bepaalde momenten in je leven. Je hebt er misschien al wel een aantal posters van, of een foto. Hoe gaaf zou het zijn om die persoon, die held speciaal te laten schilderen? Zodat je een uniek werk van hem of haar hebt wat niemand anders bezit? Iets wat perfect past op die mooie plek aan de muur. Die plek waar je al veel te lang denkt ‘wat zal ik daar nou ophangen?’

Waarom een held of icoon laten schilderen?
Voor mij zijn bepaalde figuren een grote bron van inspiratie geweest. Zowel voor mijn leven zelf als voor mijn kunstwerken. Ik prijs mezelf enorm gelukkig dat ik de vaardigheid bezit om deze persoonlijke helden op mijn manier te schilderen. Een vaardigheid die ik graag met de wereld deel.

 

Hoe gaat het in zijn werk?
Een persoonlijke held of icoon is een breed begrip. Het kan om een bekend iemand gaan, maar dat hoeft natuurlijk niet. Misschien heb je zelf al een specifieke afbeelding of foto die je wilt laten schilderen. Als dat zo is, stuur deze dan mee met de aanvraag. Zo niet, en gaat het om een bekend iemand, dan ga ik op zoek naar geschikte beelden waar ik een schilderij van kan maken. Vervolgens selecteer ik er 3 waar je uit mag kiezen. Daarna ga ik beginnen met schilderen en hou ik je gedurende het proces op de hoogte van de voortgang. Je kunt uitgaan van een levertijd van zo’n 4 tot 6 weken

Wil je meer weten over de prijzen voor een portret? Kijk dan bij ‘prijzen’ of:

 

[et_pb_4divi_masonry_gallery gallery_ids=”1473,2189,1591,1547,2187,567,2188,484,1436,982,2185,2180,2181,2184,2196,2191,1539,1221,1220,1195,1201,1070,476″ gallery_responsive=”on” gallery_columns=”4″ posts_number=”20″ title_and_caption_position=”2″ _builder_version=”3.3.1″ border_width_all_image=”5px” border_color_all_image=”rgba(0,0,0,0)”][/et_pb_4divi_masonry_gallery]