“Grandioos!

Ik heb er weinig woorden worden. Ik ben er elke dag gewoon super, super blij mee. Elke keer als ik er naar kijk word ik vrolijk. En ik ben niet de enige, mijn klanten hebben het er elke keer nog over.”

 

“We hebben een fantastisch schilderij  voor een zeer goede prijs!

Al langer waren wij op zoek naar een uniek kunstwerk in ons huis, het liefst met de portretten van onze kinderen erin verwerkt.
Ik ben ontzettend blij dat ik Timbert tegengekomen ben die uitgebreid de moeite nam om te bespreken wat ik wilde en vervolgens op zijn eigen unieke wijze aan de gang is gegaan. Timbert is zeer kritisch op zijn eigen werk en pas tevreden als hij het zelf ook ‘echt goed vindt. We hebben er veel contact over gehad met elkaar. Het is een heel persoonlijk schilderij geworden, wij krijgen er ontzettend leuke reacties op en zijn “ trots” een echte Timbert aan de wand te hebben hangen.”

“Jammer dat we bij een eventuele toekomstige verhuizing de muur niet mee kunnen nemen.

Wij zijn nog elke dag superblij met onze muurschildering van Johnny Cash! Het herinnert ons aan een mooie reis door Amerika. Samen met Timbert hebben we nagedacht welke versie van Johnny het best bij ons tot zijn recht zou komen. Timbert’s advies en oog voor detail heeft ervoor gezorgd dat Cash echt uit de muur lijkt te ontstaan. Ook visite is altijd zwaar onder de indruk. “

“Zo blij met het prachtige portret dat Timbert van mijn dochter heeft gemaakt!

Hij maakte meerdere schetsen totdat zowel hij als wij tevreden waren met het resultaat. Prachtige, warme kleurnuances. Hij heeft haar heel treffend weergegeven!”

Ook geïnteresseerd in een portret of muurschildering?>>